villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Vårt vardagsrum

Kategori: Allmänt

Nu har det varit dåligt med inlägg här på några dagar, ber om ursäkt för det, tiden bara flyger iväg. Det är fortfarande mycket som är provisoriskt här hemma men tack vare att vi kan ha alla flyttkartonger i konsthallen och verkstan känns det ändå ganska lugnt och under kontroll i huset. Men det är mycket kvar att packa upp. Idag har jag fokuserat på barnens grejer som känns viktiga att få på plats. Tänkte bjuda på några bilder från matsal/vardagsrummet. Det är såklart väldigt sparsmakat än men så här ser det ut just nu i alla fall.







Nu längtar jag efter att kaminen snart ska installeras och sen få krypa upp i en av fåtöljerna och njuta av en varm härlig brasa!

Provisoriska köksmöbler.

Kategori: Allmänt

Fick det här oanvända köksbordet av mina föräldrar, och det passar ju perfekt. Kanske inte vad jag tänkt mig i längden men tillsvidare funkar det fint. De röda pinnstolarna matchar ju bra med tapeten. Sedan har vi ju en pinnsoffa som vi tänkt ha här, den behöver eventuellt målas om först bara. Den är blå, vilket visserligen också finns i tapeten men blir kanske lite väl färgglatt? Vi får se. Nytt tyg behöver den i alla fall.




Lunchlektyr.

Kategori: Allmänt



Favvotidningen!!

God natt.

Kategori: Allmänt








Avslutar den här dagen med att visa några bilder från köket.
God natt från Silvergatan.

Premiärbad

Kategori: Allmänt



Avsked.

Kategori: Allmänt

Hej då Hästhagsvägen 5. Tack för de här fyra åren!





Vi har varit med om mycket tillsammans, men nu dags för oss att gå vidare. Ha det fint och var snäll mot dina nya ägare!

Lite som julafton.

Kategori: Allmänt

Flytten idag har gått jättebra, men nu är man trött! Med god hjälp tömdes huset på Hästhagsvägen på ett par timmar. Nu står här flyttlådor och kassar lite varstans. Provisoriskt upphängda lampor dinglar på krokarna i taket och möbler utställda där vi tror dem ska vara. Tavlor lutandes mot väggarna och diverse verktyg på köksbänkarna. Ett mindre kaos med andra ord. Men allt är på plats! Och familjen samlad!
Mina projekt för imorgon är främst att få ordning på kök och våra kläder.

Svante har precis somnat på sitt rum. Sitt rum med sin underbara väggmålning som min svåger, Fredrik, gjort. Är så löjligt glad för den. Visst är den fin? All cred till Fredrik.






Nu sitter vi i varsin fåtölj i vardagsrummet och tittar ut över vårt fina hem. Det luktar nytt. Spotarna lyser i köket, allt är rent och fräscht och jag slås av hur nöjd jag är med den grå väggfärgen. Alice sitter på golvet och leker med sina barbiedockor. Det känns lite som julafton.

Vill passa på att tacka alla som gjort den här renoveringen och flytten möjlig. Familj, vänner och hantverkare. Tack till er som följt oss här på bloggen. Fick frågan idag om bloggen slutar nu när vi flyttat in. Nä, än är ju mycket kvar att skriva om. Groventre och tvättstuga som ska färdigställas, konsthall och verkstad samt trädgård. Och inte att förglömma: inreda, piffa, pimpa, pynta och mysa till det här stället! Ni hänger väl på?
Men allt det där som ska göras tänker vi inte på ikväll. Nu njuter vi av känslan av julafton.

Middagsrast

Kategori: Allmänt

Kitchen aiden på plats, nu kan vi flytta in.
Har gått som hejsan på förmiddagen, nu pizzabreak.


Idag...

Kategori: Allmänt

...flyttar vi!!

Dan före dan.

Kategori: Allmänt

Dubbelhandfat och spegel på plats.


Så här ser det ut från gatan när man tittar upp mot Svantes rum. Fredrik där ikväll och färdigställer väggmålningen. Blir toksnyggt!!


Hinner tyvärr inte skriva eller visa så mycket mer just nu. Håller på att fixa kvällsmat, sen blir det till att natta barn och packa det sista inför morgondagens flytt!! Imorgon kör vi!!

En dag kvar!

Kategori: Allmänt

 

2 dagar kvar.

Kategori: Allmänt

Idag blev det en tripp till Jönköping för att handla diverse prylar till huset.
 
Grind till trappan på övervåningen stod högst på listan. Blev en vit från Babyproffsen.
 
Jag köpte även den här lampan från Ikea till hallen utanför badrummet.
Och den här klädställningen som tillfällig lösning i hallen. Vi har väl tänkt någon slags garderobslösning där på sikt.
 

Beslag till dörrarna på bottenplan inhandlades på Jula.
Och en hylla till Alice rum från Jysk.
 
På Silvergatan har det såklart, som vanligt, varit full aktivitet för att hinna klart allt tills inflyttningen på lördag. Mer trix med elen, installation av diskmaskin, målning av halltaket, städning och röjning av skräp också har ju även Fredrik varit där ikväll och påbörjat Svantes väggmålning. Det blir så fint! Idag bjuder jag på en, väldigt skuggig, bild av skissen som Fredrik visade för oss i somras. Vi visade tummen upp direkt!
 
 

Alice rum.

Kategori: Allmänt

Idag har det fixats mycket i köket, nytt fönster på plats i groventren, fortsatt jobb med rör och vatten i badrummet också har elektrikern även varit där. Har dock inte hunnit fota något vidare men lägger ut lite nya bilder imorgon.
 Själv har jag gjort så roliga saker som att rensat ur kyl och frys och fortsätt med den där tvätten som aldrig tycks bli klar.
Imorgon blir det en snabb sväng för mig till Jönköping för att inhandla bland annat barngrind till trappan och rullgardiner, samt kika lite på lampor.
 
Annars har det varit Alice rum som fart runt mycket i huvudet ett par dagar. Hon har ju blivit så stor nu och börjat leka allt mer på sitt eget rum, vilket hon inte varit så intresserad av tidigare. Därför känns hennes rum viktigt att få iordning och göra det mysigt så snart som möjligt.
 
Ni vet ju sedan tidigare att hon har den här tapeten från Pip studio.

En turkos stol, som på bilden ovan, har vi faktiskt redan som hon får ha tillsammans med mitt fina gamla vita skrivbord.
Igår visade jag ju de söta rosettkrokarna från Hm home som skulle vara fina till, men även den här kroken från Indiska gillar jag skarpt. Vi har idag en liknande i hallen från Åhlens, fast gul.
 
På Indiska finns även den här knoppen som skulle vara fin till garderobsdörren.

Sedan behövs det lite nya förvaringsmöbler. Tänker mig en vit, ganska enkel bokhylla. Fast låg som man kan ställa dockskåpet på. Och lite fina hyllor på väggarna. Gillar ju de här från Åhlens, som jag tror jag visat tidigare.
 
 
 
Alice älskar att lyssna på musik och dansa. Varje dag visar hon nya härliga danser och danssteg. Den här kombinerade cd och kassettbandspelaren hade ju passat fint i hennes rum. Från elgiganten.
 

En sån här spetsgardin från Ikea har jag faktiskt som fått agera bordsduk en del i sommar, men nu åker den nog upp i Alice fönster istället.

Och sen var det ju det här med belysningen. I taket, som allmänbelsysning, blir det en armatur vi redan har. En sorts plafond med tre spotar i. Sen behövs något fint till skrivbordet och kanske en ny sänglampa. Jag är också väldigt sugen på en sån här ljusslinga från det extremt populära märket Iris light.

De finns ju i olika färgkombinationer och en vit, eller med gråa / svarta bollar skulle jag kunna tänka mig någon annanstans i huset. Kanske i någon av hallarna.
 
De här fina förvaringsaskarna har hon redan, och passar ju perfekt till tapeten.

Men förvaring och diverse burkar och boxar kan man ju inte få för mycket av. Särskilt inte som liten tjej. Smycken, klistermärken, suddisar och andra småsaker är ju perfekt att lägga i små askar. Jag har tänkt klä om lite kartonger (någon gång i framtiden..) med överblivna tapeter, fina papper och textilier . Lätt sätt att återvinna sånt som annars bara ligger och skräpar, man ska bara ta sig tiden.. Annars finns det ju såklart fina burkar att köpa. Som de här från greengate, till exempel.

Ja, vi får väl se hur hennes rum utvecklar sig. Och hur mycket hon själv vill vara med och bestämma. Då är det ju inte säkert att det blir som hennes mamma tycker.

3 dagar kvar.

Kategori: Allmänt

 

4 dagar kvar.

Kategori: Allmänt

Idag är det fyra dagar till flytt. Det är mycket som vimlar runt i huvudet nu. Packning, tider, rensa kyl och frys, inredning,köpa barngrind, tömma tvättkorgarna, städa, ändra Svantes tandläkartid, etc etc. Och vad kan jag ha missat? Vad kan förberedas bättre inför lördag, så flytten går så smidigt som möjligt? Säkert massor, men det är inte till Kiruna vi ska flytta utan två minuters bilfärd härifrån så kanske att det ger sig ändå... 
 
Istället för att ta hand om den där tvätten har jag "dum-surfat" en stund. Surfade in på HM home och hittade massa fina saker. Bland annat de här godbitarna:
 
Fin vas / flaska för ynka 69:50
 
 
Korg 99:-
 

Kökshandduk.
Söta rosettkrokar. Finns i flera färger.
Ljus.
 

Tuffa askar till Svantes rum.
 
 

En flaska till.
 
 
Och en till..
 
Söt badhanduk till min lilla ballerina.
 
Nä, om man skulle ta tag i den där tvätten en stund nu innan sängen kallar.

The final countdown.

Kategori: Allmänt

Nu är det verkligen nedräkning på riktigt för på lördag räknar vi med att sova första natten i villasilvergata. Overkligt att vi nu är framme vid flytt. Ska bli så skönt att bara ha ett hus att bry sig om och att vi alla i familjen är samlade på samma ställe. Ska även bli skönt att dra ner tempot lite.
Det som kommer vara kvar att få iordning i bostadshuset efter inflyttning är framförallt groventren och tvättstugan. I groventren ska vi byta fönster och därefter skiva samt måla väggen runtomkring fönster och dörr. Motsatt vägg ska tapetseras och taket målas. I tvättstugan ska vi sätta in arbetsbänk med tvättho samt torklinor.

I köket har nu kyl, ugn och micro installerats. Frysen var restad men kommer i veckan. Jag diggar verkligen blomman som varit med under hela renoveringen och flyttats runt i köket under flera månader...


De här handtagen kommer pryda de svartmålade dörrarna till sovrummen på ovanvåningen.


Till de vita dörrarna på bottenplan kommer vi ha rostfria, blanka handtag.

God morgon.

Kategori: Allmänt

God morgon! Börjar denna veckan med en närbild av vår härliga kökstapet.



Önskar er en skön måndag!

Plafonder

Kategori: Allmänt

Jag letar plafonder. Tyvärr. Jag är inte så förtjust i plafonder då jag helt enkelt inte tycker dem är fina. Men eftersom vi har ganska låg takhöjd i huset kan vi inte ha lampor som hänger ner för långt för då kommer Micke, och många av våra gäster, gå in i dem. Vilket nog kan bli lite lätt irriterande. Så, där vi behöver ha almänbelysning kommer vi helt enkelt behöva en plafond. Exempelvis i allrummet på övervåningen och i hallen utanför badrummet på bottenplan. De ska vara vita och ganska diskreta. Förutom att jag inte hittar några jättefina är dessutom de jag kan tänka mig tokdyra. Men, har faktiskt hittat några prisvärda alternativ som känns värda att kolla in i verkligheten.
 
 
 
 
www.ikea.com/se
 
 

Fler presenter.

Kategori: Allmänt

Idag har jag fortsatt packa. Rensat min garderob, badrummen och tömt hemmet på diverse pynt som fick bosätts sig i flyttkartonger några dagar. Imorgon påbörjas projekt leksaker. Sortera, kasta trasigt och rensa ur överflödiga grejer som aldrig leks med. Dem skänker vi istället.

I huset har idag fyra garderober monterats utanför badrummet. En blir städskrubb med slangen till centraldammsugaren i. Två stora och en lite mindre blir klädförvaring, tror jag.
Det har även målats en hel del idag och monterats inredning på toaletten på övervåningen. Vi renoverar inte den toaletten men har bytt toalettstol för den var väldigt sliten. Sedan kom vi över kommod med tvättställ och skåp med spegel väldigt förmånligt så det slog vi till på med. Får visa bild på det en annan dag. Väggar, golv och tak får vi ta lite längre fram.

Har ju lovat visa bild på lite mer av Svantes ettårspresenter, så det kommer här.
Härligt torn från Djecco som är som små hus där det bor små plast djur, traktor med släp, bok, telefon, bil och sångpåse. Just sångpåsen är extraroligt att han fick då det är en gammal klasskompis till mig som gör dem. Hon bloggar under namnet Elsa Grön.


Ikväll har vi blivit bortskämda hos mysiga vänner på god mat. Men det fick bli en tidig kväll för mig och Svante då kudden kallade oss båda hem. Så god natt säger jag nu. Hoppas ni har en toppenhelg!

Vårklockor i oktober.

Kategori: Allmänt

Nu är kökstapeten uppsatt. Vårklockor av Josef Frank som jag visat tidigare på bloggen. Har bara sett den på nätet tidigare och på ett litet tapetprov. Mönstret var större i verkligheten än jag hade förstått det som men det var bara fint. Precis som när jag såg den gröna mosaiken i duschen första gången knep det till lite i magen när jag såg tapeten uppsatt. Oj, vad mycket mönster och färg det blev helt plötsligt.. Men det är ju å andra sidan så vi vill ha det! Blir en lite lätt chock först bara. Men här ska nog min fina gula Bulky te-kanna och mina röda greengate muggar med vita prickar på trivas fint. Här ska vi äta många, långa härliga frukostar. Vi behöver egentligen köksmöbler men får skrapa ihop något provisorisk till en början.





Idag har jag fått prioritera handla, städa, tvätta. Sådant där roligt som också behöver göras. Resten av helgen ska jag packa, packa, packa. Bara sådant som vi verkligen behöver under veckan ska vara kvar. Det får bli lite spartanskt här hemma några dagar. Men på Silvergatan blommar vårklockor, mitt i oktober.

Tadam..

Kategori: Allmänt

Tapeten är nu uppsatt på Alice rum. Det var en mycket nöjd tjej som tittade storögt på sitt nya rum. Och mamman är också mycket nöjd!



Nu är även kökskaklet fogat.






Också en lite bättre bild på hur groventren ser ut med de fina pardörrarna som angränsar till konsthallen.


Duschblandaren är på plats i badrummet. Nischdörrarna är dock försenade men övrig interiör till badrummet är snart på plats.


Ikväll är det efterfest från konstnatten som jag och min mamma ska gå på.Ska bli trevligt att träffa de andra, äta lite mat och se vilka priserna tilldelas. Men först liten fikapaus och sen fortsätta med flyttlådorna.

Teaser

Kategori: Allmänt

Igår eftermiddag / kväll hände det roliga saker i huset som jag är nyfiken på. Bilder kommer i eftermiddag...
stay tuned...

Fint från granit

Kategori: Allmänt

Det är ju en hel del grejer vi kommer behöva till vårt nya hem när vi flyttar in. Som till exempel köksbord och en soffa till tv-rummet/ lekrummet på bottenvåningen. Vi behöver också en hel drös med lampor till ungefär alla rum, förvaring, hyllor också fina inredningsdetaljer såklart. Det finns däremot inte så mycket tid eller ork just nu till att leta efter sådant utan vi får helt enkelt flytta in och lösa det allt eftersom. Och med tanke på att allt inte är klart än, och att det är svårt att se en helhetsbild så vill jag inte heller förhasta mig med att köpa massa grejer som sedan kanske inte passar. Så det får väl bli lite provisoriska lösningar till att börja med. Ska försöka att inte stressa upp mig över det... ;)
 Men, man kan ju alltid leta lite inspiration på nätet och i diverse webshopar. Ett företag som nyligen startat nätbutik är Granit. På deras sida hittade jag de här godbitarna.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens summering

Kategori: Allmänt

På min lunchrast idag tog jag en cykeltur till huset. Det är så spännande varje gång man åker dit och få se vad som har hänt sedan man var där sist. Nu börjar det verkligen bli ett hem. Trots byggdamm, sågar, verktyg och målarburkar. Eller trots att vi varken har ett fungerande kök eller badrum så kan man faktiskt ändå se ett hem nu. Och det är så himla skönt!!

Så, här kommer dagens summering.Spotarna är på plats i badrumstaket, alla taklister är klara och kaklet är färdigsatt i köket.



De fina pardörrarna har satts upp i groventren. Bilden nedan är tagen ifrån konsthallen.



Sedan har vi fullt med äpplen på det ena äppelträdet. Härlig lyxigt och gott.


Nu är båda barnen i säng så jag ska nog packa lite, för nästa helg flyttar vi!!

Blå himmel en grå dag

Kategori: Allmänt

Idag är det grått och trist utanför fönstret. Känns som att dagen aldrig riktigt spruckit igenom. Det var morgon och sen blev det kväll. Men i bildmappen på telefonen hittade jag den här härliga höstbilden, med klarblå himmel. Tänk, om ungefär två veckor flyttar vi hit. Overkligt. Känns som att det ska vara så här nu. Vi har två hus, varav ett som vi renoverar, det har ju blivit vår vardag. Men tack och lov för inte så länge till. Är ju såklart en jätterolig period i livet att få totalrenovera ett drömhus. Men förstås även slitigt. Slitigt för man är aldrig riktigt ledig. Och man är sällan en komplett familj som kan hitta på roliga saker ihop. Åka till badhuset, gå till skogen eller bara spela spel och slappa tillsammans. Men snart så, snart kan vi ta långfrukost ihop hela familjen vid brasan. I villasilvergata.



Minikiosk

Kategori: Allmänt

Jag har många ideér för den så kallade " Konsthallen" i huset. Detta är alltså det stora rummet du kommer till om du går höger när du kommer in i groventrén. Det hör till biytan och är inget som ska renoveras i nuläget. Vi kommer nyttja det som lekrum / sällskapsrum. Och det är framförallt för barnen jag har många ideér. En av dem är att göra iordning en affär till dem. På bloggen, www.smastadsvillan.blogg.se , hittade jag de här fina bilderna av hur hon hade gjort en underbar kiosk till sin dotter.
 
 
 
 

Lördagsgodis

Kategori: Allmänt

Nu har den gamla ytterdörren bytts ut mot en ny i groventren. Något bättre isoleringsvärde i den nya tror jag. Men den gamla var onekligen en del av husets charm och historia. Många som gått den slitna stengången upp genom trädgården och in genom den dörren. Den dörren som tigernyckeln passade till.






Golvet i groventren har nu flytspacklats så snart ska det läggas klinkers där.
Tillsist tänkte jag bjuda er på ytterligare några bilder från kök och badrum. Lite som lördagsgodis kan man säga.





God morgon sköna lördag.

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kollar igenom bildmappen på min telefon och kom på att jag ju inte visat vilka fina presenter Svante fick när han fyllde ett år.

På själva födelsedagen kom hans fadder och hennes dotter förbi med det fina puzzlet från Djeco och de härliga böckerna från Littlephant. Bollen och den tuffa räven, även den från Djeco, fick han av oss. Han brås på sin pappa och älskar bollar.


På kalaset förra veckan fick han de här tuffa kängorna av sin faster och kusiner, de invigdes igår.


Han fick många fler roliga och fina presenter men det får jag visa en annan dag.
Nu inväntas lördagafrukost med familjen, en av veckans höjdpunkter!

Kökskakel

Kategori: Renovering

Nu är kaklet på gång i köket. Såå nöjd! :)



Trevlig helg önskar jag er! Själv drar jag snart på fredagsmys med mina goa kollegor.

Kul med tapet

Kategori: Allmänt

Den här fina tapetrullen hittade jag när jag tömde en garderob idag. Minns inte om den är köpt på loppis eller om den är från min farmors hus. Fin är den i alla fall, undra vad kul man ska hitta på med den?



Vi hade en annan fin tapet som kom från min farmor som vi gjorde den här tv-bänken/hyllan av. Skulle kunna tänka mig att utveckla den ideen någon gång. När man har tid...



Det är detaljerna som gör det.

Kategori: Allmänt

Först en bild till på badrummet, nu utan täckpapp på golvet. Sedan är det lagt klinkers i hallen och där kaminen ska stå.
Jag är glad över att ha en man som har känsla för detaljer. Taklister har nämligen börjat sättas på plats och han har valt en smal, fin variant. Det är ju ofta detaljerna som gör det! Får visa bild på det senare.
 
 För övrigt fortsätts det med taklister, badrummet ska fogas, tvättstugan ska få väv på väggarna, rör ska kopplas och dras i pannrummet och bräder målas inför fönsterbyte i groventren. Själv packar jag flyttlådor så fort jag får tid över. Så smidigt att kunna ta med sig några lådor när man åker till huset och slippa köra allt över en helg.

Here it is

Kategori: Allmänt



Nästan allt kakel är nu på plats. Den gröna färgen på bilden är lite missvisande och det vita ser även väldigt sterilt ut. Men med lite fog, duschdörrar, porslin och belysning tror jag faktiskt att det blir riktigt bra. Särskilt nöjd är jag med blandningen av kakelplattor. Dels mixen av olika storlekar men även kontrasten mellan det matta, ruffa golvet och det blanka, vita kaklet på väggarna. Gillar verkligen den vita kakelserien, knivskarpt skurna utan tillstymmelse till fasning av kanterna.
Nu ser jag fram emot att i vintermörkret få värma mig med ett bad här inne!

Oct. 07, 2013

Kategori: Allmänt

Nu är diskbänken och diskhon på plats i köket. Dock fortfarande plastad, men går att se på ett ungefär hur det är tänkt att bli. Också fortsätter ju även arbetet i badrummet. Och ni som följer oss stadigt genom bloggen vet väl vid det här laget att badrummet är mitt största orosmoment. De flesta väljer ju lite säkra kort här eftersom man inte gärna gör om badrummet så ofta. Kanske lite neutraler som vitt, grått och svart på väggar och golv. Men inte vi. Nej vi ska ju såklart välja färgad mosaik och olika sorters kakelplattor på väggarna. Gaahh, tänk om vi tröttnar på detta efter ett halvår..?!
Men ändå tror jag nog inte det, det kanske tar ett år.. ;)
Men vi suger på bild från badrummet lite till, eller är ni nyfikna?

Inredningsdetaljer och ettårskalas

Kategori: Allmänt

Fina eksteg har nu lagts i trappan, lite pill kvar men snart så är hela trappan klar.



Även dörrar börjar komma på plats. De här har vi valt som innerdörr och badrumsdörr.





Min helg har för övrigt bestått av fredagsmys hemma, jobblördag, fruhippa och idag kalas för mina killar. Svante fyllde ju ett år förra fredagen och Micke har födelsedag på tisdag, så dem fick ha ett gemensamt kalas. Det har ju inte funnits så mycket tid till att fixa och dona inför kalaset som jag annars gillar att göra men fina Selma, barnens kusin, erbjöd sig att baka vilket hon såklart gärna fick göra! Också gjorde jag en riktig retroklassiker istället för tårta. Jag beställde rulltårtor från konditori som med lite vaniljkräm och grädde fick bli bakelser. Enkelt, smidigt och gott.



Även Svante fick en bakelse att gå loss på. Härligt kladdigt som det får bli på sitt kalas.


Födelsedagståget stod såklart på bordet.


Många fina och roliga ettårspresenter blev det som det har lekts flitigt med här ikväll, får visa bilder på det en annan dag.

Imorgon ny vecka. Ruskigt vad fort tiden går! Om tre veckor är det flytt så jag vet ju vad jag ska ägna mig åt lediga stunder i veckan. Rensa, röja, packa, kasta!
Och på Silvergatan fortsätter arbetet i badrummet, snopet nog räckte inte riktigt klinkersen på golvet så vi inväntar ny leverans. Även köket kommer förhoppningsvis ta lite fart i veckan. Det har lagts våtrumsmatta i tvättstugan så de väggarna ska det fixas med. Ytterdörren till groventren behöver komma på plats så golvet där kan jämnas ut för att sedan kaklas.Ja, listan kan göras ganska lång av det som är kvar men det är ju väldigt många roliga punkter som tur är. Det är nu det på riktigt tar form. Det är nu det börjar formas till ett hem. Vårt hem!

Mera golv

Kategori: Allmänt

Nu är golvet på plats även i allrummet på övervåningen. Mycket nöjd med resultatet!



Idag har även läggningen av klinkers i badrummet påbörjats. I nuläget ser det ut så här, väntar spänt på fortsättningen.



Slutspurten

Kategori: Allmänt

Ja, även fast det är en månad kvar tills flytt så känns det som vi klivit in i slutspurten. Hela garaget är nu fyllt av flyttlådor och grejer som stått på vinden. Bara att kavla upp ärmarna och börja sortera, packa, rensa och inte minst kasta. Nu ryker onödig skit som bara samlar damm!
Och medan jag roar mig med detta idag ska hantverkare börja kakla badrummet. Spänningen är olidlig!!