villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Vill ha!

Kategori: Allmänt

Inspirerande bok om hur man gör mönster!



Workday.

Kategori: Allmänt

Trycker beställningar idag på bästa stället. Har hyrt in mig i trycksalen på Hellidens folkhögskola där jag tidigare läst två år. Min egen verkstad är ju tyvärr inte i fullt bruk ännu.



Wihoo.

Kategori: Allmänt

God kväll! Tänkte bara meddela så här på kvällskvisten att renoveringen av vår så kallade groventre är igång igen. Wihoo! Taket är vitmålat och väggar spacklade och slipade för att tapetseras eller målas på. Den svart, vitrandiga tapeten ligger ju sedan länge och väntar på att få sättas upp. Sedan är det ju i princip bara lite hyllor, lampor och krokar som saknas.



Mysigt rum till mysigaste tjejen.

Kategori: Allmänt

Mysigaste rummet i villasilvergata är nog ändå Alice rum. Här har det nu kommit upp hyllor, tavlor, honeycombs, gardiner också prylhyllan såklart som Alice själv har fyllt med diverse smågrejer. Roligt är också att se hur Alice trivs i sitt nya rum. Hon stänger gärna in sig en stund och sätter på lite musik eller mitt gamla kasettband med Barbie och pysslar lite. Dock oftast till Svantes store missbelåtenhet då han älskar att härja runt på storasysters rum...











Arbetsplats i vardagsrummet.

Kategori: Allmänt

Som jag nämnde i förra inlägget har det blivit en liten arbetshörna/hemmakontor i vardagsrummet uppe. På önskelistan står dock en ny skrivbordslampa!







Hoppas ni får en fantastisk vecka!

Storm i vardagsrummet.

Kategori: Allmänt

Storm x3 i vardagsrummet på övervåningen i form av litografier signerade Karl-Åke Nyström. Sakta men säkert växer ett vardagsrum fram. Älskar övervåningen men det är även ganska svårmöblerat. Med stora fönster längs en vägg, balkongdörr på en annan och mitt i rummet en trappa och öppen spis blir man lite begränsad. Men efter att ha flyttat runt soffan ett par gånger tror jag vi nu har hittat rätt. Det har också blivit en lekhörna med litet barnkök och en kontorshörna med skrivbord.
Nu vankas godis och melodifestivalen. Hoppas ni har en härlig helg!











Halo

Kategori: Allmänt

Tre stycken mässinglampor vid namn Halo från Åhlens fick följa med hem från Göteborg. Fastnade för dem redan i höstas, men dem har varit slut ända till nu. Så när dem äntligen fanns inne igen var det ju bara att slå till. Har dock inte bestämt mig om det blir rund eller päronformad glödlampa i. Visar såklart bild när dem kommit på plats.
 
 
 

Lyxlördag

Kategori: Allmänt

I lördags hade jag och min syster en riktigt mysig och lyxig dag i göteborg. Hon fick det i 35-årspresent av mig att vi skulle hitta på nåt kul ihop. Och i lördags var det alltså dags.
Fika, lugnt strosande på stan och god italiensk lunch hann vi med innan vi skulle på teater. Familjen Addams på Lorensbergsteatern hade vi bestämt oss för och den var helt klart sevärd. Rolig, proffsig, snygg dekor och fleta riktigt snygga nummer med sång och dans.
Kvällen i göteborg avslutades på restaurang Pinchos. Jättemysig tapas ställe med en egen app som man fick beställa mat och dryck genom. Väldigt gott var det också!









Tack systeryster för mysig dag! Får vi göra om snart igen!