villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Glad midsommar!

Kategori: Allmänt

Hade en fantastisk midsommarafton igår. Fint väder, mysiga vänner, god mat och glada barn, vad mer kan önskas?

















Konstig känsla.

Kategori: Allmänt

Tagit en morgonpromenad, duschat, ätit frukost och barnen sover fortfarande..! Konstig känsla. Kommer på mig själv att bli lite handlingsförlamad och gå och vänta på att höra Alice tassande fötter i trappan eller Svante som ropar på mig från sängen. Önskar ibland att man visste i förväg hur länge barnen tänker sova. Så man kunde planera den tiden. "Nu mamma tar jag en middagslur på ganska exakt två timmar, så hinner du både duscha, vila och vika tvätt." kunde kanske Svante säga till mig. Så jag vet liksom. Istället för att irra runt som en yr höna för att hinna med så mycket som möjligt under hans vila, för vem vet, han kanske vaknar snart?

Nåja, jag ska kanske ta tag i den här stunden istället för att skriva här och få lite gjort... önskar er en trevlig dag med en bild på en av våra nya betongkrukor. Passar perfekt i det stora köksfönstret! Och tack vare ett tips i kommentarsfältet är nu även köksgardiner beställda!



Kryddigt fönster.

Kategori: Allmänt

Nya betongkrukor med färska kryddor i pryder nu det lilla köksfönstret. Är verkligen glad över att vi flyttade diskhon hit!




Har köpt betongkrukor i större storlek till det stora fönstret med men dem står ännu tomma. Letar även efter gardintyg till det fönstret. Gulvitrandigt har jag tänkt mig. Det kan väl inte vara så svårt att hitta trodde jag. Men efter ha letat i princip överallt har jag ändrat uppfattning och börjar inse att jag eventuellt får tänka om. Rödvitrandigt kanske är lättare att få tag på..?

I betraktarens öga.

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på vernissage för Fredrik Lindbergs utställning " I betraktarens öga". Målningar i diverse tekniker som behandlar temat vad är skönhet? Och skönheter fanns det gott om på den här utställningen vill jag lova, så har du vägarna förbi Tidaholm råder jag dig skarpt att göra ett besök till turbinhusön och njuta av konstverken du med.

















Ett urval av målningarna också konstnären själv på slutet.

Garageuppfart.

Kategori: Allmänt

När vi flyttade in i villasilvergata var garageuppfarten väldigt smal så ganska snart tog vi ner häcken som gränsade mot uppfarten och breddade därmed vägen något. En tillfällig lösning såklart, men nu håller vi på med den långvariga uppfräschningen av garageuppfarten. Igår togs den gamla asfalten bort och kantsten började sättas, när det är klart kommer ny asfalt läggas och senare kommer även ny häck planteras mot vår trädgård. Vi har tidigare också bytt till nya garagedörrar.







Nu grönskar det.

Kategori: Allmänt

Det grönskar sådär härligt i trädgården nu. Lummigt och vackert trots något orensat.














Vi har haft några ljuvliga sommardagar med mycket utelek för barnen, grillkvällar och idag gjorde vi årets första badutflykt. Håller tummar och tår för en lång och varm sommar!