villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Finfint från Indiska

Kategori: Allmänt

Letar lite inspiration till våra hallar och det här från Indiska var ju bara så fint!



Idag blir det slappdag med barnen och ikväll väntas 30-årsfest!
Och ja just ja, jag har ju semester!! ;)

Frukostdate.

Kategori: Allmänt

Jag älskar frukoststunden på mornarna när man har tid att sitta i lugn och ro. Helst ska det serveras gott bröd med pålägg och mycket grönsaker, ägg, youghurt med lyxig musli eller färsk frukt också kaffe och juice till det. Idag hade jag dessutom date med min favvokille. Det blev en speeddate kan man väl säga. Jag blev brädad av Pippi. Men inte fy skam att sitta helt ensam vid frukostbordet heller ska erkännas...



Ni kanske ser att vi har möblerat om i köket? Igen. Kökssoffan som vi fick ärva har äntligen fått flytta in i köket.
Näpp, nu är det nog dags att vakna ur frukostdvalan. Snart väntar jobb för mig och Svante är på och nyper stackars nyvakna, trötta Alice.

Fint som snus.

Kategori: Allmänt



Häpp! Ny ytterdörr på plats på framsidan. Föreställ er ny panel runt om och ett balkongräcke också så kommer det bli fint som snus tror jag.

Bjussar på en bild från vardagsrummet också, bara för att jag hittade den bland mina bilder ;)



Trevlig helg och skön semester till er som påbörjar sommarledigheten idag!

Asfalterat.

Kategori: Allmänt

Garageuppfarten har ju varit asfalterad sedan en tid tillbaka och ny kantsten har det också blivit.





Trevlig torsdag på er!

Älskade Astrid.

Kategori: Allmänt

Helgen som passerat spenderade vi på Astrid Lindgrens i Vimmerby tillsammans med mina förädrar. Vilket fantastiskt ställe! Vi har lekt med pippi och sjörövarna, sett Ida hissas upp i flaggstången, varit på luffen med Rasmus och Paradis- Oskar, pratat med prusseluskan, klättrat på Karlssons tak, åkt saltkråkebanan, träffat Ronja och rövarna i Mattisborgen, slappat på biografen, sett barnens mormor gå på styltor hos Lotta på bråkmakaregatan, grillat under paraply, gått "inte nudda marken banan" massor med gånger och gjort massa mer kuligheter. Regn var det men vad gör väl det? Inget dåligt väder heter det ju. ;)



På bilden har Pippi gympa med publiken innan teatern kör igång.

Tänk att det är en enda människa som har skrivit alla dem där sagorna och massor mer som har berikat livet för barn, och vuxna, runt om i världen i så många år! Och att sagorna fortfarande är lika roliga. Imponerande!