villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Halo, sommartid och vårsol.

Kategori: Allmänt

Alla tre globlamporna med mässinghållaren Halo från Åhlens är nu på plats. Lite tomt i fönstren än bara. Men mycket nöjd med lamporna. Fina både tända och släckta tycker jag.





Inatt har vi ju ställt fram klockan en timma. Vilket ju inte brukar vara så uppskattat men när man har småbarn är det perfekt. Vi vaknade redan halv sex imorse men klockan står redan på halv sju. Har ju såklart sovit lika lite men rent psykologiskt känns det lite bättre ;)
Idag skiner solen och vi laddar för en härlig utedag. I eftermiddag ska vi möta upp vänner i en lekpark för lek, bus och picknick. Underbart! Välkommen härliga vår!

Atelje gospel.

Kategori: Allmänt

I onsdags ställde jag ut mina textiltryck i kyrkans hus. Jag blev inbjuden till deras event vid namn Atelje gospel. Det var ett mycket trevligt arrangemang med flera lokala kreatörer som ställde ut i diverse tekniker också serverades det soppbuffe till tonerna av härlig gospel.



( bild lånad av västgöta bladet )

Varför..?!

Kategori: Allmänt

Varför vadå? Jo, varför ska jag vakna kl 06.00 när jag sover på hotell och har chans till sovmorgon?? Det är den stora frågan som saknar svar.

På scandic malmen i Stockholm checkade jag och käre maken in igår för en miniweekend i huvudstaden. Vi tillbringade största delen av dagen här på söder för att på kvällen åka till Djurgården och först besöka den hyllade restaurangen Oaxen för att därefter gå vidare till Cirkus och se musikalen Spök.
En mycket avkopplande och härligt lyxig fredag!
Nu ligger jag här klarvaken i sängen och laddar för en ny dag i storstan. På agendan idag står shopping i innerstan. Kanske att villa Silvergata kan få en liten present från huvudstaden.

Jag önskar er en skön lördag och bjuder på en bild på lampan Halo som hänger fint i fönstret där hemma.


Nää... nu kan jag snart väcka sömntutan bredvid mig va? Hotellfrukosten väntar ju!

Färgglada hyllor.

Kategori: Allmänt

Nu har det kommit upp hyllor i köket. Valde ju att avvakta lite innan vi bestämde oss för vad vi ville ha över köksbänken inne i hörnet, valet föll på vita hyllplan och svarta konsoller. Också massa härligt färgglatt därpå! Är jättenöjd. Höjde verkligen hela köket. Så skönt när allt faller på plats. Nu är det fönstren som ännu inte känns bra. Kanske hittar nåt kul i Stockholm nästa helg!













Black & white.

Kategori: Allmänt



Tapet på plats i lilla hallen!