villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Lite som julafton.

Kategori: Allmänt

Flytten idag har gått jättebra, men nu är man trött! Med god hjälp tömdes huset på Hästhagsvägen på ett par timmar. Nu står här flyttlådor och kassar lite varstans. Provisoriskt upphängda lampor dinglar på krokarna i taket och möbler utställda där vi tror dem ska vara. Tavlor lutandes mot väggarna och diverse verktyg på köksbänkarna. Ett mindre kaos med andra ord. Men allt är på plats! Och familjen samlad!
Mina projekt för imorgon är främst att få ordning på kök och våra kläder.

Svante har precis somnat på sitt rum. Sitt rum med sin underbara väggmålning som min svåger, Fredrik, gjort. Är så löjligt glad för den. Visst är den fin? All cred till Fredrik.






Nu sitter vi i varsin fåtölj i vardagsrummet och tittar ut över vårt fina hem. Det luktar nytt. Spotarna lyser i köket, allt är rent och fräscht och jag slås av hur nöjd jag är med den grå väggfärgen. Alice sitter på golvet och leker med sina barbiedockor. Det känns lite som julafton.

Vill passa på att tacka alla som gjort den här renoveringen och flytten möjlig. Familj, vänner och hantverkare. Tack till er som följt oss här på bloggen. Fick frågan idag om bloggen slutar nu när vi flyttat in. Nä, än är ju mycket kvar att skriva om. Groventre och tvättstuga som ska färdigställas, konsthall och verkstad samt trädgård. Och inte att förglömma: inreda, piffa, pimpa, pynta och mysa till det här stället! Ni hänger väl på?
Men allt det där som ska göras tänker vi inte på ikväll. Nu njuter vi av känslan av julafton.

Kommentarer

  • Fredrik Persson säger:

    Ni har skaffat er ett fantastiskt fint hem! Kul att se vad 2 renoverings/inredningsproffs kan åstadkomma på några månader!

    2013-10-26 | 22:25:11
  • Irene Linder säger:

    Vad härligt det låter! Det ska bli roligt att få se resultatet av ert fina hem. Väggmålningen blev ju verkligen superfin!!

    2013-10-27 | 08:26:39

Kommentera inlägget här: