villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Love is in the air!

Kategori: Allmänt

Oj, vilken kväll vi fick vara med om igår när min barndomsvän, Marie, gifte sig med sin Mathias. Vi hade blivit inbjudna till hotell Billingehus i Skövde i tron om att Marie hade ordnat en överraskningsfest till Mathias för att fira hans trettiofemårsdag. När vi står allihop och väntar på "födelsedagsbarnet" hörs plötsligt bröllopsmarchen, det blev gåshud över hela kroppen och tårarna var omöjliga att hålla tillbaka. Så fina! Nu vet även jag och Micke hur det känns att bli överraskad, för vi utsatte ju själva våra gäster på Svantes dop för samma upplevelse. Och vårt bröllop, den 1/12-12, kom att bli det första av inte mindre än sex bröllop på tretton månader! Sex fantastiska bröllop, helt olika varandra, magiska var och en på sitt sätt.
 
Vårt tillsammans med Svantes dop. Med familj och närmsta vänner. Överraskningsfest med middag och dans. Gnistrande snö som hämtat ur en Disneyfilm.

En dryg månad senare var det dags för finaste svägerskan, Linda att få sin Henric. Vackert vinterbröllop. Vintagestil, massa ljus, facklor, härlig stämning och dans långt in på småtimmarna.

Nästa bröllop ägde rum i midsommarhelgen. Mellan finaste syster, Jessica och min svåger Fredrik. Alice i underlandet tema, färgglatt, kärleksfullt, ljuvlig bröllopsdans och många skratt!

Nästa vigsel stod mellan nästa Jessica och Fredrik. I tropisk hetta sa de sitt ja under en vacker utomhus ceremoni. Avslappnad familjefest på "rännet" med hemlagad, underbar buffé.

Samma månad ägde även nästa bröllop rum. Malin och Jonas hade även dem en fantastisk vigsel utomhus. Avslappnat, mysigt, hemlagat, dans på terassen fram till småtimmarna och massor med popcorn.

Och det sjätte bröllopet inom tretton månader ägde alltså rum igårkväll. Överraskad och extremt glad när Marie och Mathias blev herr och fru Lyckfors. Enkelt, vackert, personligt, dans till trubadur och en sagolik brudnäbb.
 
Ja, vad kan man säga? Love is in the air. Undrar vad 2014 kommer erbjuda för överraskningar...?
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: