villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Helg med ups and downs.

Kategori: Allmänt

Ja, den här helgen har bestått av både toppar och dalar skulle man kunna säga. Den inleddes med pulkaåkning och varm choklad, lördagen bestod av en efterlängtad tripp till Ikea men avslutades dessvärre med magsjuka. Blä och fy! Däckad i över ett dygn men än så länge ingen annan i familjen som åkt på det. Så håller alla sig friska detta dygnet är vi tillbaka på spåret imorgon igen och kan fortsätta lillemans inskolning på dagis.
 
Men tillbaka till helgens höjdpunkt istället, lördagens shopping! Det inhandlades lite av varje på Ikea. Bland annat lite dylikt till kontorshörnan och hyllor till Alice rum samt den här klämspoten jag skrev om i förra inlägget och mattan "Lappljunga Ruta" till vardagsrummet uppe.
 
Jag känner att inredningen värker fram sakta men säkert här hemma. Blir lite frustrerad emellanåt på provisoriska lösningar och att det ännu inte är som jag vill ha det, men kanske inte så konstigt heller med tanke på att vi faktiskt bara bott i villasilvergata dryga 2 månader. Lätt att glömma det, för det känns betydligt längre! Och om man tänker på hur länge vi tänkt bo här känns det ju inte direkt stressfullt längre.
Nu håller vi tummar och tår för att resten av familjen ska få hålla sig friska!

Kommentarer

  • angelica säger:

    Krya på dig! Fy vad tråkigt att vara sjuk:/ massa krya kramar till dig.

    2014-01-20 | 23:00:14
    Bloggadress: http://kortmakeri.se

Kommentera inlägget här: