villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Övervåningen

Kategori: Renovering

Nu är övervåningen färdigmålad. Vitt överallt, än så länge. Nu kvarstår bara golvläggning, Alice fondtapet, Svantes väggmålning också foder och lister såklart. Dörrarna uppe är i nuläget mörkbruna och vi har valt att lämna in dem för att sprutmålas svarta. Vi målar nämligen "takbalkarna" svarta och vill därför köra samma på dörrarna.

Lite svårt att få bra bilder, men ni får en glimt av hur det kommer se ut. Det behövs en strykning till av den svarta färgen sen hoppas vi det blir bra, man gör ju inte gärna om det...




Sen målas det grått nere i vardagsrummet. Och tror faktiskt jag blir nöjd med kulören. Det mörknar ju något när den torkar också ska det ju självklart målas en gång till. Den vänstra väggen är målad, den högra är gipsskiva.


Hoppas ni har en skön helg! Jag startade min med en hemmaspakväll tillsammans med tjejkompisar. Vi hade bjudit in en spaterapeut som hade med sig sin massagebänk och sen körde vi huskurer. Peeling med socker och honung. Porrengöring med bakpulver och citron. Ansiktsmask med avocado och olivolja. Verkligen att rekommendera! Hyn kändes mjuk som babyrumpa och bra mycket billigare än fina produkter. Mysigt sätt att umgås på med, lite mat, vin och mycket skratt.

sköt om er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: