villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Vikten av fog

Kategori: Kök

 Var runt i butikerna häromdagen och spanade kakel. På ett ställe hade dem kaklat samma kakel bredvid varandra fast placerat dem olika och med olika fog. Häftigt hur olika utseende och uttryck det ger, trots att det är samma kakelplatta. Man förstår ju vikten av att göra ett medvetet val av fogen!
Det lutar förresten åt det här kaklet i köket...
 
Vilket tycker ni är snyggast?
 
 
 

Kommentarer

  • Stina säger:

    Helt klart den mörka fogen, så snyggt tycker jag. Men kanske kan fundera hur man ska placera dom... Kanske är snyggt i raka linjer? Så kul med renovering och alla dessa val, men även svårt kan jag tänka mig! Är dock väldigt säker på att det kommer bli urläckert med ditt öga för detaljer och inredning.

    Svar: Ja det är väldigt mycket val.. och kanske egentligen lite för lite tid att fatta dem på. ;) Men allt känns bara kul. Känns som att det blir bra hur det än blir för där vill jag bo! tack för komplimangen och kul att du följer vårt projekt!
    Jenny Nyström

    2013-07-05 | 11:36:03
  • Hannah säger:

    Lite roligt :) Den ljusa fogen med raka kakellinjer satte vi i vårt kök i höstas :) Vill du/ni komma förbi och se det i lite "riktig" köksmiljö säg bara till kaffe serveras oxå ;)

    Svar: Det erbjudandet lät ju väldigt trevligt Hannah :) kanske går att få till i veckan.
    Jenny Nyström

    2013-07-06 | 07:09:42

Kommentera inlägget här: