villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Perfekta nr 3

Kategori: Allmänt

Det är många som undrar om det inte känns vemodigt att lämna huset vi bor i idag. Och om det inte känns tungt att börja renovera igen när vi i princip just blivit klara med det här huset. Men det gör faktiskt inte det. Det känns bara så rätt! Vi har trivts jättebra på hästhagsvägen och har många fina minnen härifrån. Vi flyttade in här hösten 2009, precis innan Alice föddes. Och sen har vi ju gått igenom ytterligare en graviditet och förra hösten föddes Svante. Självklart är det stora ögonblick som man aldrig glömmer, när man kommer hem från BB med sitt lilla knyte. Första gången helt själva innan släkten nyfiket kom på besök.  Och andra gången när en mycket förväntansfull och stolt storasyter kommer och möter oss på garageuppfarten.  
 I det här huset planerade vi ju även vårt bröllop. Första dec 2012, på Svantes dop, överaskade vi alla när kyrkportarna slogs upp till tonerna av bröllopsmusiken.
Finns såklart många fler härliga minnen från de snart fyra år vi bott här. Men som sagt, det känns bara kul och spännande att flytta. Särskilt kul är ju också att Silvergatan alltid funnits i Mikael släkt. Senast ägt av hans morfar, Karl-Åke Nyström, och Micke har såklart många härliga minnen från huset från hans uppväxt. Roligt är också att Alice första julafton firades på Silvergatan. Vilket det nu även blir för Svante. Och alla nästkommande med för den delen.
 
Om ni är nyfikna på vad vi flyttar ifrån kommer här lite bilder från vårt nuvarande hus på Hästhagsvägen.
 
Matplats
kök ( Och japp, så här ser det ut varje dag. Färska kryddor, massa fräscha grönsaker och ingen disk.. )
Kök.
Vardagsrum
 
TV-rum
Alice rum
 
Uterummet som vi njuter av denna sommaren.
 
Jag är glad att vi har renoverat ett hus innan när vi ger oss på det här enorma projektet med Silvergatan. Och det sägs ju att det först är hus nr tre man får precis som man vill ha det. Vilket ju låter lovande med tanke på att vi hyrde ett hus två år innan vi köpte det på Hästhagsvägen, så det här kommer ju bli det perfekta nr tre.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: