villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Husets Hjärta

Kategori: Kök

Det kallas ju ofta köket för, vilket jag kan förstå. Det är ofta här man hänger när man har gäster, tar ett glas vin och lagar mat ihop. Och som småbarnsförälder känns det ju som att man inte gör annat vissa dagar än springer mellan diskbänk och matplats. Vårt nuvarande kök renoverade vi innan vi flyttade in i detta huset, för snart fyra år sen. Här är planlösningen öppen, köksdelen sitter ihop med matplats och vardagsrum/ allrum. På Silvergatan får vi ett separat kök, det känns kul. Dels för att variera matplatserna lite och dels för att det blir ett extra rum att inreda ;)
Så här ser vårt kök ut idag:
 
                                           Vita högblanka luckor och wenge laminatbänkskiva
 
                                                                                  Matplats
 
Det nya köket är ritat och i det stora hela bestämt hur det kommer se ut, men vi suger på den lite...
Hoppas ni har en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • angelica säger:

    Vad roligt att du nämne just Majvillan:) har fastnat något enormt för dem tapeterna! Vill egentligen ha dem i Siris rum(som ju dock är nytapetserat;)..) men i en lekstuga skulle dem också passa in har jag fått för mig....drömmer...

    Svar: Ja visst är dem fina Angelica? De säljer även tavlor med motiv i samma stil. Det finns ju även mycket annat kul att göra med en tapet om man inte kan/vill tapetsera: göra egna tavlor, klä in askar, göra lampskärm, vimplar etc etc. Älskar tapeter =)
    Jenny Nyström

    2013-07-26 | 22:53:47
    Bloggadress: http://kortmakeri.se

Kommentera inlägget här: