villasilvergata.blogg.se

Byggdamm tapetval färgfrossa trädgårdstrix

Sömnlös i Tidaholm

Kategori: Allmänt

Lilleman vill inte sova. Inte inatt och inte de senaste nätterna heller. Förkyld, vilket gör det jobbigt att ligga ner så nu fick jag nog. Gav upp helt enkelt. Sitter i tv-soffan och Svante springer runt och leker. Mycket nöjd.
Dessa vakna nätter började också så lämpligt samtidigt som Micke började jobba, och behöver därmed sin sömn desto mer. Men varför inte göra något vettigt av den vakna tiden, som att uppdatera bloggen. Konstiga formuleringar och stavningar skyller jag den sena timman för.

Så, till Silvergatan. Det har det senaste skivats väggar för fullt som även har spacklats. Barnrummen har fått sin första strykning av färg. Det har grejats ytterligare med elen. Hål i trädgården har fyllts igen. Och mycket grejer ligger nu levererade och bara väntar på att få sättas upp.

Pilligt att skiva väggarna kring trappan.


Tapet och mosaik som ligger och väntar.


De flesta valen är nog gjorda nu. Lite konstig känsla faktiskt. Det är den grå väggfärgen som behöver provas och vi har inte sett ut vilken rostfri diskbänk det blir i köket. Och sen har vi ju såklart all inredning kvar. Vi behöver exempelvis ny matgrupp till köket, hallinredning, soffa, också en del belysning såklart.
Men just nu vill jag helst bara sova. Undrar om Svante känner det samma..?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: